Gölbaşı Çim Ekimi

 GÖLBAŞI  ÇİM EKİMİ:Çim Ekimi Firması. Ankara'da yapmış olduğu Bahçe Düzenleme ve Peyzaj çalışmalarıyla birlikte.Gölbaşı Çim Ekimi Gölbaşı'nda.Çim Bakımı Gölbaşı Bahçe Düzenleme ve Gölbaşı ile ilgili tüm çalışmaları sizlere sunmaktayız.Çim ekiminde yapılması gereken işler site içerisinde detaylı bir biçimde anlatılmıştır.Gölbaşı Çim Ekimi Firması olarak yapmış olduğunuz.Çim Ekimi ile ilgili birkaç çalışmayı sizlere sunalım. Gölbaşı Hacılar köyünde bulunan merkezkent Sitesi içerisinde bir villanın bahçe düzenleme.Çim Ekimi işini nasıl yaptığımızı sizlere sunalım. 

Gölbaşı Çim Ekimi 

BAHÇENİN HAZIRLANMASI: Kaba inşaatı bitmiş olan bahçede.İnşaat harfiyat ı ve yabancı maddelerin temizlenmesi ile işe başladık.Bahçede ihtiyaç duyulan ilave bahçe toprağının serilmesini sağladık.Serilen Toprak içerisinde bulunan muhtemel yabancı maddelerin taş ve buna benzer.Kaba kesiklerin temizlenmesini sağladık.Tesviye yaptıktan sonra tırmık çekerek toprağın için ekimine hazır olmasını sağladık. Bu noktadan sonra Toprak yüzeyinde silindir gezdirerek toprağı sıkıştırdık.
Gölbaşı Çim Ekimi 

TOHUM EKİMİ:Çim Ekimi yapmak için gerekli hazırlıklar tamam.Şimdi sıra tohum ekiminde.El ile serpme şeklinde yapılan ekimlerde,hava şartları göz önünde bulundurularak yapılmalıdır.Yagmurlu havada ekim yapılması uygun değildir.Çim Ekimi yapılırken zemin ıslak olacağı için,toprağın tesviyesi bozulur.Rüzgarli havalarda da tohum serpilmez.El ile yapılan serpme tohum toprağa düzenli bir biçimde düşmez.Dalgali ve top şeklinde yere düşen tohum,istenilen eşitlikte tohum serpmesine engel olur.Çim tohumunu ekerken m2 ye en az 60 gr düşecek şekilde atılmalıdır.Tohum atmak işi yapılır yapılmaz,kapaklama yapılır.Kapaklama,Yanmış,Elenmiş hayvan gübresi ile yapılır.Mevsim durumuna göre ve hava şartlarına göre,1cm veya 2cm arası kalınlıkta gübre ile kapaklama yapılır.Kapaklama yapıldıktan sonra tekrar silindir çekilerek sıkıştırma yapılır.
Çim Ekimi Ustası 
Sevgili site ziyaretçileri Erdemir Çevre Düzenleme Firması.Çim Ekimi,Bahçe Düzenleme,Hayvan Gübresi.Ankara Peyzaj Firması.Agaç Dikimi,Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri ve diğer tüm Bahçe işleri ile sizlere hizmet vermektedir. 

Yorumlar

  1. Merhaba Gölbaşı icerisinde bulunan villa bahcemizin icerisinde yer alan çim sahasında,sararma ve çürüme vardi.Çok uğraştık ancak bir türlü sorunu çözemedik. Bu firma ile görüştük ve arkadaslar bir analiz yapip sorunun ne oldugunu çözdüler. Bir cok Peyzajcı bahcedeki tüm Çimin kaldirilip yeni Çim Ekimi yapilmasini önermeleri ne ragmen ,bu arkadaslar bir ilaç kullanip gubre takviyesi yaparak sorunu çözdüler. Emeklerine,Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Gölbaşı haymana yolu uzerinde hobi bahçemize,sulama sistemi,Çim Ekimi ve Ağaç Dikimi için en uygun fiyat veren bu kardeşimiz işini hakkı ile yaptı. Ellerine saglik.bir yorum atarsan menmun oluruz deyince bende fikrimi paylaşmak istedim. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Çim Ekimi

Ankara'da Çim Ekimi Ustası