Ankara'da Çim Ekimi Ustası

 ANKARA ÇİM USTASI:Sevgili site ziyaretçileri,Bahçe,Düzenleme ve Çevre Düzenleme firmasıyız.Firmamız,Ankara merkezli olup, Ankara'nın tüm Merkez ilçelerinde.Gölbaşı,Çayyolu,Dikmenİncek, Eryaman.Keçiören,Sincan, Etimesgut ve bununla beraber tüm semtlerde hizmet vermekteyiz.Ankara' da,Çim Ekimi Firması başlığıyla,açmış olduğunuz bu yazıda şunu da belirtmek isterim.Yurdumuzun herhangi bir bölgesinde,talep edildiği zaman,Eim Ekimi işleri.Ankara Rulo Çim,Serme Çim. 

Ankara Çim Ekimi
Otomatik Sulama işleri,peyzaj ve Bahçe Düzenleme işleri yapılmaktadır.Ankara Çim Ekim Ustası etiketiyle,ulaşmış olduğunuz bu sayfa dışında.Çim Ekimi ve Peyzaj ile ilgili merak ettiğiniz,öğrenmek istediğiniz tüm konuları,site içerisinde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.Ankara Çim Ekim Ustası,Ankara' da Çim Ekimi.Çim Ekim fiyatları.Çim Eken Firmalar,Çim hastalıkları.Çim Bakımı ve çimle alakalı öğrenmek istediğiniz her şeyi.İletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz.Site içerisinde bulunan,yorum tonundan,yorum yapabilir,öğrenmek istediğiniz konuyla ilgili bilgi talep edebilirsiniz.Ankara'da Çim Ekimi Ustası.

Ankara'da Çim Ekimi Ustası 
ÇİM EKİMİ USTASI: Sevgili ziyaretçiler, Ankara'da Çim Ekim Ustası,Çim Bakım,Ustası ve bahçıvan hizmetleri.Sizlere yardımcı olmaya devam ediyoruz.Ankara'da,Çim Ekim Ustası olarak yapmış,olduğumuz bir hobi bahçesi, Bahçe Düzenleme işlerini,sizlere anlatalım. Bu vesile ile,bu makale içerisinde,Ankara Çim Ekimi ile ilgili merak ettiğiniz konuları, idrak etmiş olursunuz.Bizlerden firma olarak,Bahçe Düzenleme ve Çim Ekimi yapmamız, istenen bir bahçeyi ele alalım.Fotoğraflarda da görüldüğü gibi,bahçe içerisinde,önce Sulama Sistemini yaptık.Otomatik Sulama Sistemini yaptıktan sonra,ağaç dikimini gerçekleştirdik.Toprağın tesviye edilmesi işlemi yapıldı.Toprak içerisinde bulunan,yabancı maddeler temizlendi.Toprak düzenlenip tırmık çekildi.Şimdi ekilmeye hazır olan toprakta,silindir gezdirildi artık içim ekmeğe toprağımız hazır.
Ankara'da Çim Ekimi 
EKİM IŞI: Elle yapılan Çim Ekme işi, her metrekareye 40 ile 50 gram arası tohum serpilir.Ankara'da Çim Ekimi Ustası.Rüzgarlı havalarda tohum serpme yapılmaz.Rüzgarlı havalarda yapılan,tohum toplu olarak düştüğünden;Elde etmek istediğimiz, çim sahası hoş bir görüntü olmaz çim tohumunu serpdikten sonra,Yanlış Elenmiş Hayvan Gübresi ile kabaklama yapılır.Hava şartlarının durumuna göre,düzenli sulanması şartıyla, 20 gün içerisinde alanın tamamını da çim çıkmış olur.Ankara'da Çim Ekimi Ustası. 
Çim Ekimi Ankara 

Yorumlar

  1. Selam.Firma sahibinin ricası üzerine yazıyorum.Kecioren de bulunan hobi bahçesi için Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri ve Çim Ekimi yaptırdık.Hic bir sorun yaşamadık.ellerine sağlık herşey çok güzel oldu.ihtiyac duyan herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba adım serdar.Çayyolu erdemkent sitesinde yer alan villâmızın,Peyzaj işleri yaptılar. Bahçe içerisine,Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri yaptılar. Çim Ekimi ve bazı bitkilerin dikim işini yaptılar. Bahçemiz gerçekten çok güzel oldu. Referans olarak bir kaç kişi bahçemizi görmeye geldi.Dileyen herkes firma yetkilisi selahattin beyle beraber bahçemizi görmeye gelebilir. Tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Çim Ekimi

Gölbaşı Çim Ekimi