Ankara Çim Ekimi

Ankara Çim Ekimi 

 ÇİM EKİMİ: Ankara Çim Ekimi Ustası ve peyzaj firmasıyız. Bahçe Düzenleme ve Çevre Düzenleme,İşlerini peyzaj mimarları ile tasarlarız. Sahada uygulama yapılırken,yine deneyimli bahçıvan ve ustalar ile işimizi yapmaktayız. Bahçe Düzenleme işlerinde,Çİm Ekimi,özel bir yere sahiptir. Bir tablonun 'fon' bölümünü oluşturan ana tema gibi. Yemyeşil çim ile bezenmiş bir bahçe herkesin beğenisini kazanir. Kokay yetişen,ancak doğru ekim yapılmazsa çabuk hastalanip,çabuk ölen bir yapısı vardır. Bunun içindir ki,bizler;Ankara Çim Ekimi Ustası,olarak sizlere hizmetlerimizi sunmaktayız. Çim Tohumu her yerde kolayca yetişir.Uzun süre,yemyeşil bir bahçe için,profosyonel çalışmalar yapmaktayız. Yaptığımız Bahçe Düzenleme işlerini,firma olarak garantili yapmaktayız. 
Çim Ekimi Ankara 

DOĞRU TOHUM SEÇİMİ: Çim Ekimi yaparken,Çim tohumunu secerken dikkat edilmesi gerekli bazı püf noktalar vardır. Bunları şöyle anlatabiliriz. Çim Ekimi yapmak için,bulunduğumuz yerin hava şartları,havanın nem oranı. Toprağın güneş görme oranı. Bu hususlar dikkate alınarak çim tohumu seçilmelidir. Her ortam ve duruma göre farklı karışımlarda çim tohumu vardır.
Çim Ekimi Ustası 

TOPRAK YAPISI: Besleyici ve besin değeri yuksek. Aynı zamanda suyu altına çekebilen,toprak türü olmalıdır. Bahçe içerisinde bulunan toprak,Çim Ekimi için uygun degil ise ilave toprak serilir. Geçirilecek toprak, %70 humuslu toprak, %30 kumlu toprağın karıştırılmış sekilde olmalıdır. Firmamizda ,Bahçe Toprağı satışı da vardır.
Çim Ekme Ustası Ankara

ANKARA ÇİM EKİMİ: Erdemir Çevre Düzenleme ve Bahçe Düzenleme. Uzun yıllar Ankara da Çim Ekimi Ustası olarak hizmet vermekteyiz. Yaptığımız sayısız Peyzaj  işleri,sahip olduğumuz tecrübenin göstergesidir. Bahçe Düzenleme vep sayfamızda ,peyzaj işleri ile ilgili tüm konularda,detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. En sık karşılaştığımız sorular,Çim Ekimi Zamanı,Çim Nasıl Ekilir. Çİm Ne Zaman Ekilir. Çİm Sulama Sistemleri,Çim hastalıkları,Bitki ve Ağaç Dikimi. Bu soruların tüm cevabı ve daha fazlası. Sizlere yakın yerlerimiz. Çayyolu,Ümitköy,Gölbaşı,Keçiören,Eryaman ve Etimesgut. Bunların dışında,Çankaya,Dikmen,Bağlum ve diğer merkez ilçelerinde sizlere çok yakınız. Ücretsiz keşif ve yerinde fiyatlandırma imkanı ile.

Yorumlar

  1. Ankara Çayyolu Önder sitesi yönetim kurulu üyesi Burcu Sezgi. Sitemizin yeşil alanın da yer alan bölümler için Çim Ekimi yapılması gerekliydi.Bir kaç firmadan teklif aldik. Site olarak Erdemir Bahçe Düzenleme Firması ile anlaştık. Bahçemize,Otomatik Sulama Sistemleri yaptilar. Çim Ekimi nide yapan bu firmayı herkese öneririm.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gölbaşı Çim Ekimi

Ankara'da Çim Ekimi Ustası