Çim Nasıl Ekilir?

Çim Ekimi 
ÇİM NASIL EKİLİR: Tabiatta az bir güneş ve su ile buluşan,Çim Tohumu,hem her yerde az bir toprakta filizleni verir.Çim,Bahçe Düzenleme ve Peyzaj sahalarında ekme yöntemi ile oldukça sık kullanılır.Çim narin yapısı ile tabiatta çabucak yetişir.Ancak çabuk ölür. Sağlıklı ve uzun yıllar yaşayabilen çim sahasına ulaşmak için,kendi içerisinde bazı kaidelere göre, Çim Ekimi yapılır. Ankara Bahçe Düzenleme Firmamız;Ankara Çim Ekimi Ustası,Ankara da  Çim Ekimi,Çim Nasıl Ekilir,Çim Ekimi Zamanı,Çim biçimi ve Bakımı,Çim Ne Zaman Ekilir. Etiketleri ile sizlere hizmet vermekteyiz.Çevre Düzenleme ve Peyzaj işleri için bizler ile mutlaka görüşün.
Çim Nasıl Ekilir 
ÇİM TOHUMU:Elde etmek istediğimiz Çim sahası içi,doğru Çim Tohumu seçmek gerekir.Çim Ekimi yapılacak yerin,hava şartları ve iklim durumuna göre hazırlanmış karışım seçilmelidir. Gölge alanlar için farklı,açık alanlar için farklı  karışımlar kullanılır. Kuzey cephe,güney cephe,düz alanlar ve şevli alanlar içinfarklı karışımlar kullanılır. En yakın peyzajcı dan veya site içerisinde bulunan iletişim numaralardan bize ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Ankara ve tüm semtlerinde,hizmet noktalarımız  vardır. Gölbaşı,Sincan,Dikmen,Çayyolu,Ümitköy,İncek,Bağlıca,Bağlum. Ve ayrıca Keçiören,Etimesgut,Temelli,Yenikent,Ayaş Mamak gibi merkez-i semtlerde.Hobi Bahçesi Yapımı. Çim Nasıl Ekilir,sorusunun cevabı,Erdemir Çevre Düzenleme ve Bahçe Düzenleme Firmamızda. 
Çim Ekimi Ankara 
TOPRAĞIN HAZIRLANMASI: Çim sahasını,kalıcı ve sağlıklı kılmak için,Çim Tohumu kadar,toprağın cinsî ve yapısıda önemlidir.Çim Ekimi yapılacak arazinin toprağı elverişli değil ise,ilave bahçe toprağı serilir.Getirilen toprağın,%20 si kum ile karıştırılmış humuslu toprak olmalıdır. Ankara Çim Ekimi için,toprak işini hallettikten sonra,Çim Ekimi için zemin hazırlığı yapılır. Toprak,içerisindeki kaba ve yabancı atık malzemeler temizlenir. Tırmık çekilerek havalandırılan toprak son haline getirtilir. Silindir ile sıkıştırılır ve tohum serpme işlemi başlar. 
Çim Ekimi Ustası Ankara 
           Çim Ekimi üç  farklı yöntem ile yapılır. Elle tohum serpme usulü ile,ekim yapma.Hidrosaydigk şeklinde ekim yapma.Birde Rulo Çim,yani Serme çim şeklinde ekim. Ankara Çim Ekimi Ustası ve Bahçe Düzenleme olarak,Her üç yöntem ile Çim Ekimi yapmakyayiz.Çim Nasıl Ekilir,Çim Ekimi Zamanı,Ankara Çim Ekimi Ustası,Çim Ne Zaman Ekilir Erdemir Bahçe ve Çevre Düzenleme Firmasında. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Çim Ekimi

Gölbaşı Çim Ekimi

Ankara'da Çim Ekimi Ustası