Çim Ekimi Zamanı

Çim Ekimi Zamanı .
ÇİM EKİMİ ZAMANI:Tabiatta yabani bir biçimde yetişen Çim,Bahçe Düzenleme ve Peyzaj alanlarında,"Ekme Çim "olarak uygulanır. Ankara Çim Ekimi Ustası,Peyzaj ve yeşil alanların vaz geçilmez bitkisi dir.Çim Ekmek için okurlarımızın en çok merak ettiği,bilgi almak istediği soru"Çim Nezaman Ekilir"sorusudur.Erdemir Bahçe Düzenleme Firması olarak,bu sorunun cevabını yanıtlamaya çalışalım. Çim Ekimi Zamanı,Çim,narin ve hassas bir bitkidir.Tohum halinde iken,toprakla buluştuğunda,cabuk canlanan ve kök tutan özelliği vardır. Hemen hemen,toprakla buluştuğu tüm ortamda yetişir. Bizim burada beklentimiz sadece çimin çıkması değil,uzun ömürlü olmasıdır. Zira çim heryerde kolayca çıkar,ancak kalıcı ve uzun ömürlü olmaz. Uzun ömürlü ve kalıcı bir çim sahasına sahip olmak için,doğru yöntemler kullanılarak ekim yapılmalıdır.
Çim Nasıl Ekilir .
Çim Ekimi Zamanıda önemli bir başka hususrur.Kabaca bir fikir beyan etmek gerekir ise;doğru yöntemler ile ekilir ise yılın her mevsimimde ekilebilir.Ankara Çim Ekimi Ustası olarak,farklı zamanlarda da ekilen çim,yetişme ve büyüme açısından farklılık göstereceğini söyleyebiliriz. Serin havada ekilen çim,yaklaşık bir ay sürede çıkar. Hava sıcaklık durumu arttıkça,Çimin büyüme süresi kısalır. Çim Ekimi Zamanı,kış mevsimimde yapılır mı?sorusunun cevabı,evet olarak yanıtlayabilir. Hâttâ şunu belirtmeliyim ki kış mevsiminde Çim Ekimi yapmak en ideal mevsimdir.Ancak kış mevsiminde ekilen çim hemen çıkmaz. Ekim için en uygun mevsim olmasının sebeb-i,Çim tohumunun,kar altında kalip,toprak ile özleşerek buluşup kök salması dır. Sabırla baharın gelmesini beklemek gerekir.bu sabrı gosterme durumunda,sağlıklı ve uzun ömürlü bir çim sahasına sahip olmak şansınız attar. 
Çim Ekimi Ankara .

ÇİM NASIL EKİLİR: Çim Ekimi yapmak için bir kaç değişik yöntem vardi.El ile serpme usulü ekim yapma.hidrosaydigk şeklinde çim ekmek.Birde "Hazır Çim "şeklinde,"Rulo Çim "olarakta bilinen "Serme" Çim dir.Ankara da bulunan Çim Ekme ve Peyzaj Firmamız,tüm Çim Ekimi yöntemleri ile hizmet vermekte.Ankara Çim Ekimi Ustası olarak her türlü ekim şeklini yapmaktayız. Çim Ekmek için izlenen yol,ekim için yapılan hazırlıklar bakımından aynıdır. Ekim öncesi hazırlık ve çalışmaların ardından ekim farklılıkları devreye girer.Çim Ekimi Zamanı. 
Çim Ekimi Ustası 
TOPRAĞIN HAZIRLANMASI: Çim Ekimi yapılacak yerin,toprak cinsi uygun olmalıdır. Şayet toprak,Çim Ekimi ne uygun değil ise;saha üzerine ilave bahce topragı serilmelidir.Çim için en uygun toprak yapısı,%70 humuslu toprak.Diger %30 ise kumlu toprak ile elde edilen karışımlı  toprak tır. Bahçe içerisine serilmiş olan,Bahçe Toprağı,tesviye edilerek düzeltilir. Toprak içerisinde yer alan,kaba ve yabancı unsurlar temizlenir. Bahçe Toprağı,tırmık çekilerek,işlenip havalandırılır.Tırmık işleminde sonra,toprak ,silindir çekilerek tekrar sıkıştırılır. Artık ,toprak alana Çim Ekimi yapılabilir. Bu noktadan sonra,hangi yöntem ile Çim Ekimi yapılacak isi o yöntem tekniklerine göre ekim gerçekleştirilir.Çim Ekimi Ankara,Çim Ekimi Ustası. 
Çim Ekimi 
Sevgili site ziyaretçileri,Çim Ekimi için var olan tüm ekme yöntemlerini site içerisinde daha detaylı bir biçimde bulup bilgi sahibi ola bilirsiniz.Ankara Bahçe Düzenleme ve Ankara Çim Ekimi Ustası olarak. Çim Ekimi Zamanı,Çim Nasıl Ekilir?,Çim Bakımı,Çim Ne zaman Ekilir? Çim Ekerken Nelere Dikkat Etmeliyiz.Gibi ve buna benzer sorunların cevabı,site içerisinde detaylı bir biçimde anlatılmıştır. Bahçe Düzenleme Ankara ve Çim Çim Ekimi Ustası olarak. Gölbaşı,Çayyolu,Ümitköy,İncek te şubelerimiz ile sizlerin hizmetindeyiz.Ayrıca Etimesgut,Sincan,Eryaman,Keçiören,Bağlum,Batikent ve Dikmen'de şubelerimiz vardır. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Çim Ekimi

Gölbaşı Çim Ekimi

Ankara'da Çim Ekimi Ustası