Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri

Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri: Hemen her bir şeyin endüstriyel olduğu günümüzde,Bahçe Sulama ve Çim Sulama işleride,Otomatik olarak yapılmaktadır.Otometik Bahçe Sulama Sistemleri,günümüzün en verimli ve en etkin sulama yapan bir sistemdir.Ankara Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri firmamız bu konuda en gelişmiş teknoloji ile sulama yapan sistemleri kullanmaktadır. Tüm tarım ürünleri için kullanıla bilir sistemlerin,projelendirilmesi ve montaj uygulaması garanti verilerek yapılmaktadır. 
 Sevgili site ziyaretçileri farklı tarım ürünleri için farklı Sulama Sistemleri kurulur.Tarla büyüklüğündeki araziler için farklı,küçük ölçekli bahçeler için farklı sistemler kurulur.Bizler peyzaj firması olarak,Tüm sulama sistemleri konusunda kurulum yapmaktayız.
Otamatik Bahçe Sulama Sistemleri 

  Ankara Bahçe Sulama Sistemleri: Peyzaj firmamız Ankara da sayısız yapmış olduğumuz  Bahçe Düzenleme işleri içerisinde sahip olduğumuz deneyim ve edindiğimiz tecrübe sizlere sunacağımız kalitenin garantisidir.
  Sistemin Faydalari:Otomatik Bahçe Sulama Sistemlerinin faydaları oldukça fazladır.Su tasarrufunun ne kadar önemli olduğu her geçen gün biraz daha anlaşılıp fark edilmekte.Bunun yanı sıra etkin ve doğru sulama da ne kadar önemli olduğu herkes tarafından malumdur.Bu sistem tamda bu konularda sahip olunması gerekli bir olgudur.Ozellikle  çim sahaların sulanmasında,mutlak olması gereken bir materyaldir.Sulama yaparken fıskiyelerden çıkan su yağmurlama biçiminde ve her noktaya eşit bir miktarda sulama yapması.Bu durum Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri 'nin ehemmiyetini dahada önemli bir hale getirir.Sahip olduğu tasarruf özelliği ise,doğru sulama ve etkin sulama konusunda oldukça önemlidir.
Ankara Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri 
       Sistem Kurulumu:Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri kurulumu ve projelendirilmesi,her bahçe için farklı yöntem kullanılarak yapılır.Kurulum  için kullanılan yapı elamanları oldukça farklı ürünlerden oluşmaktadır.Bahcenin yapısı göz önünde bulundurularak,belirlenen yapı unsurları  oldukça çeşitli ürünlerden oluşmaktadır.Ancak sistemin kurulumu belli metotlar içerisinde uygulanan çalışmalara göre yapılır.Sistamatik olarak yapılan,kurulum aşamalı olarak bir kaç sıralı olgu ile yapılır.Bu aşamaları sırası ile söyle izah edebiliriz.Ankara Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri 

1 )Ana Taşıyıcı Borular: Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri kurulurken,suyu kaynağından,sulanacak bahçeye taşıyan boru sistemidir.Bahceye taşınacak suyun debisine göre kalın çaplı ve etli borular kullanılır.Bu borular ana taşıyıcı borular olarak adlandırılır.
2) Bölge Hatları: Bahçe içerisinde sistem bölge bölge esasına göre çalışır.Tasiyici ana boruların üzerine,Otomatik sinyal sistemi ile çalışan bölge vanaları konur.Bolge vanalarından çıkan su,bölge hattını oluşturan borulara sutu verir.Bolge boruları,ana boruya göre daha ince çapta olan borulardır.Bir tarafı bölge vanasina bağlı olan bu boruların diğer ucu kör tıpa ile kapatılır.
3)Kilcal Hatlar :Bölge borusundan gelen su bu borular ile sulamayı yapacak olan spreylere taşır.Bolge borularının üzerine ayrıştırıcı kolyeler çakılarak,çıkış alınır.Kolye vasıtası ile alınan su 20 mm çapındaki borular ile spreylere ulaştırılır.Bu boru ile kurulan tesisatın son aşamasıdır.Bir tarafı bölge borusunda olan 20 lik boruların diğer ucu suyu bahçeye serpecek fıskiyelere bağlanır.

Yorumlar

  1. Ankara da Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri kurdurmak istiyoruz.lutfen bizim ile irtibata geçebilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Erdemir Bahçe Düzenleme Firması.Selahattin ismim Lütfen site icerisinde yer alan telefon numarasindan bize ulaşın

      Sil
  2. Eryaman da bulunan sitemizde Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri yapan bu Firmayi Ankara da herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Erdem Aktas Abim yorumun için tesekkür ederim.

      Sil
  3. Merhaba Etimesgut Eryanan mahallesinde Buğra sitesi yoneticisi olarak yaziyorum.Sitemize ait bahce icerisindeki Otomatik Bahçe Sulama Sistemleri eski tip yapi oldugundan baya karmaşik bir hat çekilmiş. Bir kaç firma ile görüştük.Sorunun çözüm yolu icin yüksek maliyet bildirdiler.Onlarin yapacaklari sekil icin belki dogru bir fiyatti.Ancak bu arkadaslar sorunun çözümünü pratik ve kokay yöntemler ile hallertiler.tabi maliyette diğerlerine göre oldukça az oldu.Bu yorumu yazmayı hak ettikletini düşündüm Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sn Murat Bey Yorumunuz icin teşekkür ederim. En küçük bir sorun olursa bir telefon etmen yeter .saygilar

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Çim Ekimi

Gölbaşı Çim Ekimi

Ankara'da Çim Ekimi Ustası